TennisparkCorona maatregelen bij TCE

5 juli 2021
WEDSTRIJDEN VOOR VOLWASSENEN, PUBLIEK WEER WELKOM

Deze zomer zijn officiële toernooien en wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen voor alle leeftijden weer mogelijk. Toeschouwers zijn welkom, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden. Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken. Het clubleven kan weer tot bloei komen.

Terrassen en clubhuizen op sportlocaties mogen vanaf 26 juni open. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan. Registratie en checkgesprek blijven verplicht. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

Bezoek je ons tennispark zonder baanreservering? Klik op de banner hieronder om de gezondheidscheck en gastregistratie te doen.

 Gezondheidscheck en gastregistratie

Terrassen op sportlocaties mochten al open tot 20.00 uur, nu kan je vanaf 5 juni zowel buiten op het terras als binnen in het clubhuis een drankje drinken tot 22.00 uur. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals zitplaatsen en max. 50 personen op een terras (exclusief personeel). Volwassenen houden altijd 1.5 meter afstand en zitten met maximaal 4 personen aan een tafel. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

Tossen is ook weer mogelijk. De tossmeesters staan weer klaar om 19.00 uur weer op de baan om de toss te begeleiden. Ook op de ochtenden kan er weer getost worden.