SponsorsNieuwe sponsor voor Tennisclub Elburg: Serious Men

25 september 2023

Tennisclub Elburg heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Serious Men. Het bedrijf sponsort niet één, maar twee doeken. De sponsorcommissie is verheugd en trots en overhandigde eigenaar Rick Biemold als dank een bloemetje.

 

Door zijn oudste dochter, die sinds kort tennisles volgt en competitiewedstrijden speelt, kwam Rick in aanraking met de tennisclub. En al snel volgde een sponsorovereenkomst.

De doeken van Serious Men hangen op baan 1 en langs baan 4. Het doek langs baan 4 is 30 meter lang en is niet voorzien van een bedrijfslogo, maar is effen zwart. Een strak doek dus, dat de wind tegenhoudt en tegelijk een afscherming vormt voor het park.

Over de sponsor

Serious Men verzorgt graag al jouw communicatie-uitingen, zowel online- als offline communicatie. Allrounder in reclame met ruim 17 jaar ervaring. Dit doen we met uitgebreide kennis van zaken en een flinke dosis serieuze enthousiasme. We denken met je mee en helpen om jouw communicatie- en mediaprocessen optimaal in te richten en te verbeteren. Van idee tot uitvoering, wij gaan voor het maximaal haalbare resultaat binnen het beschikbare budget. Anders gezegd: we halen het onderste uit de kan voor je.

https://www.seriousmen.nl/