TennisparkNieuw sponsordoek voor sponsor Frix

11 april 2022

Afgelopen week hebben eigenaren Laurens en Mathijs Frik het vernieuwde sponsordoek van Frix Fysio & Performance onthuld op het tennispark in Elburg. Frix Fysio & Performance is al jaren een trouwe sponsor van de tennisclub. Met de vernieuwing van de sponsorwinddoeken hoefden Laurens en Mathijs er niet lang over na te denken om het groene doek ‘in te ruilen’ voor een strak uitziend zwart/wit winddoek op een mooie plek op het tennispark.

Als dank ontvangen Laurens en Mathijs een bos bloemen van voorzitter Theo Frank. 

Frix staat voor een enthousiast, passievol en multidisciplinair team dat een waardevolle bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van leven van haar cliënten. Enerzijds door het voorkomen van zowel fysieke als mentale klachten en blessures en anderzijds door het oplossen/verminderen ervan.  

Frix gelooft dat met hun onderscheidende behandelmethodiek het verschil gemaakt kan worden;een combinatie van unieke hands-on behandeling met hands-off oefentherapie en bewegingsanalyse vanuit een holistische benadering met toepassing van innovatie en bewegingswetenschappelijke zorg.Bij Frix wordt behandeld met unieke behandelmethodes: deep tissue massage en active release techniques.Deze technieken in combinatie met specifieke (herstel)training wordt de belastbaarheid van het weefsel verhoogd.  

Naast algemene fysiotherapie heeft Frix nog meer specialisaties: 

  • Manuele therapie: Hier beoordeel je de functionele samenhang tussen gewrichten en pas je specifieke technieken toe om de gewrichten beter te laten functioneren. Denk aan klachten waarbij de houding en beweging verbeterd kan worden. Doordat wij zowel op spier- als gewrichtsniveau de klachten bekijken, zorgen we voor een optimaal herstel. 
  • Psychosomatische fysiotherapie: Binnen Frix noemen wij dit het FrixVitaal programma. Dit is een speciaal vitaliteitsprogramma voor het behandelen van pijn en/of overbelastingsklachten, een burn-out, chronische pijnklachten of vermoeidheidsklachten. Patiënten die het programma hebben doorlopen rapporteren tot wel 85% klachtenvermindering en 60% meer energie. 

  • Performance:  Voor de performance kant begeleiden wij teams en individuele sporters. Zo werken wij samen met verschillende sportverenigingen waar we meerdere keren in het seizoen komen om fysieke testen af te nemen. Zodoende kunnen wij de spelers/trainers informeren over de belastbaarheid en fitheid van de selectie.  

Mathijs en Laurens geven aan: “Op onze locatie aan de Industriestraat 18A/B hebben wij een compleet sportlab tot onze beschikking. Eigenlijk alles wat je wilt weten over je sport, fitheid, trainingszones kunnen wij hier meetbaar maken. Zo kun je slimmer/gerichter trainen en optimaal presteren! Neem gerust contact met ons. Hieronder staat hoe u ons het beste kan bereiken.”