HomeTennisles

Leer de slagen van tennis, tennistechnieken en de spelregels. Of perfectioneer je service, spin, slice, dropshot.
https://www.tcelburg.nl/wp-content/uploads/2021/03/vrouw-actie-e1614797481756.jpg

GA OP LES

Tennislessen zijn er voor kinderen en volwassenen. Kinderen volgen les in een groepje van 4-8 personen. Volwassenen kiezen uit privéles, les in duo’s of les in een groepje van 4 personen.

De lessen worden gegeven door een professionele tennisleraar. Op onze club is dat Stefan Estefan. Hij heeft de KNLTB A-opleiding tot tennisleraar gevolgd en is zelf ook lid van onze club.

Om lessen te kunnen volgen, moet je lid zijn van Tennisclub Elburg. Inschrijven voor tennisles kan op twee manieren: bij het lid worden van de club of via het inschrijfformulier hieronder. Maak een scan of foto van het ingevulde formulier en mail dit naar de tennisleraar.

Schrijf je voor 17 maart ’24 in voor de zomertraining! 

WANNEERLESAANBOD

De lessen zijn op donderdag en vrijdag. In overleg ook op zaterdag. Er zijn twee blokken in het jaar:

  • Zomertraining: april – september
  • Wintertraining: oktober – april (in januari en februari geen les)

Voor elk blok schrijf je je apart in. Instromen kan het hele jaar, mits er een geschikt lesgroepje is. Tijdens feestdagen en schoolvakanties (regio midden) zijn er geen tennislessen.

ONTDEKKEN VOOR JEUGDMAAK KENNIS MET TENNIS

Voor jeugd hebben we een actie: Maak Kennis Met Tennis. Dat zijn 3 tennislessen voor € 10,-. Je hebt nog geen lidmaatschap nodig. Een tennisracket leen je van de tennisleraar. Zo kun je ontdekken of tennis wat voor jou is.

https://www.tcelburg.nl/wp-content/uploads/2021/03/SJS_0110-640x960.jpg
https://www.tcelburg.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20230107-WA000022.jpg

TennistrainerSTEFAN ESTEFAN

Contact:
Tennis zit in mijn DNA en is mijn grootste passie

Ik ben Stefan Estefan, geboren in Syrië en ben 38 jaar. Als kind ben ik opgegroeid in Mhardeh een klein stadje in midden Syrië, iets groter dan Elburg. In mijn jeugd voetbalde ik veel en op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. Ik heb in Syrië mijn tennisdiploma gehaald, vergelijkbaar met Nederlandse diploma’s. Ik heb in Syrië aan de top 10 jeugdspelers les mogen geven en heb ze ook begeleid op ranglijst toernooien in Syrië.

Ik combineerde het werken in het wegenbouwbedrijf van mijn vader met het werken als tennistrainer. Tijdens de oorlog ben ik naar Nederland gevlucht en ben ik uiteindelijk in Elburg terecht gekomen. Inmiddels ben ik alweer 7,5 jaar in Elburg en voel ik mij inmiddels steeds meer Elburger. Met veel plezier ben ik al jaren lid bij de tennisclub en heb ik al velen van jullie ontmoet en zelfs met velen getennist. In Houten heb ik mijn KNLTB A-diploma 2018-2019 gehaald en ik heb fulltime lesgegeven in o.a. Huizen, Hilversum, Amsterdam, Zwolle, Kampen en Zutphen…

Tennis zit in mijn DNA en is mijn grootste passie. Als ik een tennisracket in handen heb kan ik zonder problemen vele dagen lesgeven. Ik vind het prachtig werk en plezier hebben in het tennissen staat voorop! Ik hoop als tennistrainer jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor deze geweldige sport.

https://www.tcelburg.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20230107-WA000022.jpg

TennistrainerSTEFAN ESTEFAN

Contact:
Tennis zit in mijn DNA en is mijn grootste passie
Ik ben Stefan Estefan, geboren in Syrië en ben 38 jaar. Als kind ben ik opgegroeid in Mhardeh een klein stadje in midden Syrië, iets groter dan Elburg. In mijn jeugd voetbalde ik veel en op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. Ik heb in Syrië mijn tennisdiploma gehaald, vergelijkbaar met Nederlandse diploma's. Ik heb in Syrië aan de top 10 jeugdspelers les mogen geven en heb ze ook begeleid op ranglijst toernooien in Syrië.

Ik combineerde het werken in het wegenbouwbedrijf van mijn vader met het werken als tennistrainer. Tijdens de oorlog ben ik naar Nederland gevlucht en ben ik uiteindelijk in Elburg terecht gekomen. Inmiddels ben ik alweer 7,5 jaar in Elburg en voel ik mij inmiddels steeds meer Elburger. Met veel plezier ben ik al jaren lid bij de tennisclub en heb ik al velen van jullie ontmoet en zelfs met velen getennist. In Houten heb ik mijn KNLTB A-diploma 2018-2019 gehaald en ik heb fulltime lesgegeven in o.a. Huizen, Hilversum, Amsterdam, Zwolle, Kampen en Zutphen...

Tennis zit in mijn DNA en is mijn grootste passie. Als ik een tennisracket in handen heb kan ik zonder problemen vele dagen lesgeven. Ik vind het prachtig werk en plezier hebben in het tennissen staat voorop! Ik hoop als tennistrainer jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor deze geweldige sport.

INSCHRIJVEN VOOR TENNISLES

Het park beschikt over vijf banen van smashcourt (lijkt op gravel), twee van kunstgras en twee minibanen voor tenniskids.
Het clubhuis is het hart van de vereniging: met een kantine, stamtafel, jeugdhoek, kleedkamers en douches.
Ook niet-leden kunnen tennissen op het park door een baan te huren voor een vast bedrag per uur.
Het park is dagelijks open tussen 8.00 en 23.00 uur. Hek dicht? Leden hebben altijd toegang tot de sleutel.
Voor de kleintjes is er een speeltuin met zandbak, draaimolen, schommel en glijbaan.
De tennismuur is een tennispartner die echt onvermoeibaar elke bal retourneert.
In de clubapp hebben leden alle tenniszaken bij de hand. Van clubnieuws tot het reserveren van een baan.
Op de club kun je de tennislessen volgen van tennisschool NDO uit Lelystad.
https://www.tcelburg.nl/wp-content/uploads/2021/03/thomas-grijs-duikend.png
Gregorystraat 1
8081 BS Elburg
Klik hier voor route.
ledenadministratie@tcelburg.nl
secretariaat@tcelburg.nl
0525 - 682723