ActiviteitenSuccesvolle Jeugd Regio Kampioenschappen

18 september 2021

Op zaterdag 4 september vonden de Jeugd Regio Kampioenschappen plaats in Wezep, georganiseerd door de tennisclubs Wezep, ’t Harde en Elburg. Onder prachtige omstandigheden werden spannende partijen gespeeld door de jeugd van Elburg, ’t Harde en Wezep. Er waren veertien deelnemers t/m 17 jaar, negen deelnemers t/m 14 jaar en vier spelers in oranje.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Erik de Jager van tennisclub Wezep en zijn collega’s van ’t Harde en Elburg hadden een strakke planning gemaakt. Tussen de middag werden er +/- tachtig pannenkoeken gebakken die erin gingen als koek. Dank Gerlinda en Jettie voor het bakken! Naast tennis was er tijd voor een potje voetbal, met dank aan tennisschool NDO voor de opblaasbare voetbalveldjes.

De winnaars gingen met een mooie wisselbeker naar huis. Joep van Ommen van WTC werd eerste bij oranje. Thijs de Wit van WTC ging naar huis met de beker bij geel t/m 14 jaar en Jesse Frank uit Elburg won van zijn zusje in de finale en kreeg de eerste prijs in de categorie t/m 17 jaar.

Het waren succesvolle kampioenschappen, zeker voor herhaling vatbaar.