ActiviteitenTennisclub Elburg doet mee aan Nationale Sportweek

15 september 2022

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar deNOC*NSFNationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond is. Tennisclub Elburg grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten (her)ontdekken wat tennis met je doet.

Ontdek wat tennis met je doet

Tijdens de Nationale Sportweek opent Tennisclub Elburg de deuren zodat inwoners van Elburg zelf kunnen ontdekken wat tennis met je doet. Ab Udink, lid sinds 1980 en een van de tossmeesters van de club: “Tennis is sociaal en sportplezier voor jong en oud. Goed voor ontspanning, lichaam en geest.”

Doe mee!

Elke inwoner van de gemeente Elburg die tennis eens wil uitproberen, mag gratis komen kennismaken met de sport tijdens de toss op een van deze dagdelen:

  • maandagavond 19 september tussen 19.00 en 21.00 uur
  • dinsdagochtend 20 september tussen 8.30 en 12.00 uur
  • woensdagochtend 21 september tussen 8.30 en 12.00 uur

Er zijn rackets te leen en de aanwezige tossmeesters of leden vertellen je graag alles over de sport en de club. Aanmelden hoeft niet: er is tijdens de toss vrije inloop, dus kom gewoon wanneer het jou schikt op de genoemde dagdelen.

Adres: Gregorystraat 1, Elburg