HomeZomer Challenge

Heeft jouw teamsport een zomerstop en wil je toch fit blijven deze zomer? Sport je vaak binnen en wil je in de zomer naar buiten? Heb je in het verleden getennist en overweeg je het racket weer op te pakken?

Speciaal voor jou heeft Tennisclub Elburg de Zomer Challenge. Een tijdelijk lidmaatschap van drie maanden (juni, juli, augustus). Met dit lidmaatschap ga je deze zomer de baan op wanneer jij wilt. Je hebt 7 dagen per week toegang tot het tennispark. Van tevoren reserveer je een baan via onze clubapp. Gewoon vanuit huis.

En er is meer. Je krijgt gratis drie tennislessen, mag meedoen aan clubactiviteiten zoals de wekelijkse toss en je mag deelnemen aan KNLTB open toernooien (lees meer) zoals de TC Elburg Open van 3 t/m 9 juli. Aan het eind van de periode stopt het lidmaatschap automatisch. Aanmelden doe je individueel. Maar daag natuurlijk ook je familie, vrienden of teamgenoten uit voor de Zomer Challenge!

Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer je uit de Zomer Challenge haalt. Want meld je je vóór juni aan, dan mag je al meteen in mei de baan op. Scrol naar beneden en ga de challenge aan.

banner-thijs-vereniging-website-1920x1080
banner-carmen-vereniging-website-1920x1080

THE FULL PACKAGEKENNISMAKEN MET TENNIS

Zomer Challenge
60,-
  • ✓ Onbeperkt tennissen in juni, juli en augustus
  • ✓ Meedoen aan toss en clubactiviteiten
  • ✓ 3 gratis tennislessen
  • ✓ Meedoen met KNLTB open toernooien
  • ✓ Na succesvolle aanmelding meteen in mei de baan op

BEKIJK DE VIDEOONTDEK HOE LEUK TENNIS IS

Challenge accepted?AANMELDEN

Challenge accepted?AANMELDEN

Meld je hieronder aan voor de Zomer Challenge. Na een succesvolle aanmelding ontvang je een mail van onze ledenadministratie. Hierna kun je inloggen in de clubapp en meteen de baan op!