HomeZomer Challenge

Heeft jouw teamsport een zomerstop en wil je toch fit blijven deze zomer? Sport je vaak binnen en wil je in de zomer naar buiten? Heb je in het verleden getennist en overweeg je het racket weer op te pakken?
banner-thijs-vereniging-website-1920x1080
banner-carmen-vereniging-website-1920x1080

Tijdelijk lidmaatschap

Speciaal voor jou hebben we de Zomer Challenge. Een tijdelijk lidmaatschap van drie maanden (juni, juli, augustus). Met dit lidmaatschap ga je deze zomer de baan op wanneer jij wilt. Je hebt alle dagen van de week toegang tot het tennispark. Van tevoren reserveer je een baan via onze clubapp. Gewoon vanuit huis.

Extra’s

En er is meer. Je krijgt gratis drie tennislessen, mag meedoen aan clubactiviteiten zoals de wekelijkse toss en je mag deelnemen aan KNLTB open toernooien (lees meer) zoals de TC Elburg Open van 1 t/m 6 juli. Aan het eind van de periode stopt het lidmaatschap automatisch.

Snel aanmelden = meteen de baan op

Meld je snel aan. Doe je dit vóór juni, dan mag je meteen in mei de baan op. Zo haal je meer uit de Zomer Challenge. Scrol naar beneden en ga de challenge aan. En … daag ook familie, vrienden of teamgenoten uit.

THE FULL PACKAGEKENNISMAKEN MET TENNIS

Zomer Challenge
65,-
  • ✓ Onbeperkt tennissen in juni, juli en augustus
  • ✓ Meedoen aan toss en clubactiviteiten
  • ✓ 3 gratis tennislessen
  • ✓ Meedoen met KNLTB open toernooien
  • ✓ Na succesvolle aanmelding meteen in mei de baan op

BEKIJK DE VIDEOONTDEK HOE LEUK TENNIS IS

Challenge accepted?AANMELDEN

Challenge accepted?AANMELDEN

Meld je hieronder aan voor de Zomer Challenge. Na een succesvolle aanmelding ontvang je een mail van onze ledenadministratie. Hierna kun je inloggen in de clubapp en meteen de baan op.