AlgemeenNieuwe sponsor: Bureau Hanze

29 april 2021

Afgelopen week hebben eigenaren Colin Pelleboer en Jaap-Peter Weerd het sponsordoek van Bureau Hanze onthuld op het tennispark in Elburg. Colin Pelleboer is zelf een fanatiek tennisser en voor hem was het een logische stap om Tennisclub Elburg te sponsoren.Voorzitter Theo Frank biedt, als dank voor de gewaardeerde samenwerking, Bureau Hanze een bos bloemen aan.

Bureau Hanze is een gevestigd op het bedrijvenpark Broeklanden in Elburg. Met een vast team van acht medewerkers ondersteunen ze bedrijven met online en offline communicatie. Denk daarbij aan grafisch ontwerp, het schrijven van teksten, webdesign, online marketing en social media. Zo hebben ze onlangs alle winkels van Slagerij van de Weg voorzien van een compleet nieuwe huisstijl en werken ze nu aan de website van nieuwbouwproject De Nieuwe Haven in Elburg. Dit het indrukwekkende woningbouwproject van Prins Bouw aan de havenkade in Elburg.

Professionele zichtbaarheid
“Wij helpen bedrijven en organisaties onder de aandacht te komen bij hun klanten. Dat doen we door strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk uit”, leggen Colin en Jaap-Peter uit. Bureau Hanze ondersteunt bedrijven niet alleen met grafische vormgeving, maar ook met online marketing. Daarbij gaan verder dan een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ze zorgen ook voor meer relevante bezoekers naar de website. Dat doen ze onder andere door inzet van zoekmachine-marketing, social media, digitale nieuwsbrieven en online advertising. “Allereerst wordt gekeken naar de doelgroep en doelstellingen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak geschreven en voeren wij de werkzaamheden uit. Wij helpen ondernemers online te groeien. Vooral in deze tijd, van minder fysiek contact, vinden bedrijven het belangrijk om online beter zichtbaar en vindbaar te zijn”, aldus Pelleboer.

Volgende stap
Start je een bedrijf of ben je als ondernemer toe aan de volgende stap, dan denkt Bureau Hanze graag mee. De kracht van Bureau Hanze zit in het vertalen van onderscheidend vermogen in aantrekkelijke communicatiemiddelen.

De nieuwe sponsor van Tennisclub Elburg is te bereiken op: Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg
T: 085-06 40 200
E: info@bureauhanze.nl
W. www.bureauhanze.nl