SponsorsTennisclub Elburg sponsor rijker: Restaurant ’t Olde Regthuys

1 maart 2023

Tennisclub Elburg heeft er weer een sponsor bij: restaurant ’t Olde Regthuys. Een sponsorschap dat is ontstaan na, hoe kan het ook anders, een bakje koffie bij ’t Olde Regthuys. Het splinternieuwe winddoek op ons tennispark is niet te missen: hun doek is 12 meter lang en hangt tussen baan 5 (smashcourtbaan) en baan 6 (kunstgrasbaan). De sponsorcommissie heeft het restaurant bedankt met een bloemetje.

Tekst gaat door onder afbeelding

Foto: Daan Stoter (’t Olde Regthuys) en Vincent Hulleman (sponsorcommissie)

Voel je thuis in de Vesting

Bij restaurant ‘t Olde Regthuys in Elburg kan je er even lekker tussenuit, zonder het gevoel van thuis te verliezen. Met het warme interieur en gastvrije personeel doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Uit eten gaan is een beleving. Nieuwe dingen proeven, leren over culturen, een babbeltje maken. Het is een gezellig uitje! Of je nou een bakje koffie komt doen, fijn samen gaat lunchen of lekker wilt dineren met een groepje: je bent van harte welkom.

Restaurant ’t Olde Regthuys wil jou laten genieten van een hoogstaande kwaliteit en vernieuwende gerechten. Ze gaan mee met de tijd, innoveren en verrassen. Maar, vergeten niet wat jullie graag willen. Zo kan jij terug blijven komen voor een vertrouwde favoriet. Bijvoorbeeld de huisgemaakte vissoep!

Vermoedelijk werd er ooit recht gesproken in het pand. Inmiddels is het er een stuk gezelliger! Met de mooie ligging op ‘de knip’ op de Vischmarkt kan je ze niet missen. Kom lekker binnen of strijk neer op het terras, waar je uitkijkt op de Vischpoort en historische geveltjes. Even lekker onder de mensen en genieten. Zo zien we het graag.

 

T: 0525-684830E: info@olderegthuys-elburg.nlW: www.olderegthuyselburg.nl