AlgemeenNieuwe tennisleraar bij Tennisclub Elburg

24 januari 2023

Per februari 2023 heeft Tennisclub Elburg een nieuwe tennisleraar: Stefan Estefan. Geen onbekend gezicht, want Stefan is al 7 jaar lid van de club. In de 1e week van februari start hij met een reeks van 8 lessen. Leden die les willen volgen, kunnen zich online inschrijven.

Stefan neemt het stokje over van tennisschool NDO. In eerste instantie zal hij lesgeven op de donderdag. Bij voldoende animo kan hier de zaterdag bijkomen.

Inschrijven

Inschrijven voor tennisles kan via het online inschrijfformulier.

 

 

Beste tennisvrienden,

Een nieuw tennisseizoen staat voor de deur met een nieuwe, maar voor de meesten bekende tennisleraar.

Ik ben Stefan Estefan, geboren in Syrië en ben 38 jaar. Als kind ben ik opgegroeid in Mhardeh een klein stadje in midden Syrië, iets groter dan Elburg. In mijn jeugd voetbalde ik veel en op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. Ik heb in Syrië mijn tennisdiploma gehaald, vergelijkbaar met Nederlandse diploma’s. Ik heb in Syrië aan de top 10 jeugdspelers les mogen geven en heb ze ook begeleid op ranglijst toernooien in Syrië.

Ik combineerde het werken in het wegenbouwbedrijf van mijn vader met het werken als tennistrainer. Tijdens de oorlog ben ik naar Nederland gevlucht en ben ik uiteindelijk in Elburg terecht gekomen.

Inmiddels ben ik alweer 7,5 jaar in Elburg en voel ik mij inmiddels steeds meer Elburger. Met veel plezier ben ik al jaren lid bij de tennisclub en heb ik al velen van jullie ontmoet en zelfs met velen getennist. In Houten heb ik mijn KNLTB A-diploma 2018-2019 gehaald en ik heb fulltime lesgegeven in o.a. Huizen, Hilversum, Amsterdam, Zwolle, Kampen en Zutphen…

Tennis zit in mijn DNA en is mijn grootste passie. Als ik een tennisracket in handen heb kan ik zonder problemen vele dagen lesgeven. Ik vind het prachtig werk en plezier hebben in het tennissen staat voorop! Ik hoop als tennistrainer jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor deze geweldige sport.

Sportieve groet,

Stefan